هوای تهران در آستانه شرایط بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت تکذیب ادعا‌های رسانه‌های ضدانقلاب درباره یک زندانی زن راهداری: ترافیک فوق سنگین ۱۵ کیلومتری در محور خروجی گیلان هواشناسی: هشدار وقوع سیل برای ۷ استان/ افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در جنوب کشور وقوع نادرترین رویداد گردوغبار در کشور احتمال اجرای حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد در هفته جاری پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد

باران و کاهش دما در نوار شمالی کشور

کارشناس پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: اواخر وقت امروز بارندگی گاهی با تندباد لحظه ای و کاهش دما به طور متوسط بین 5 تا 7 درجه در گیلان، فردا در شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی و روز دوشنبه در غرب گیلان و شرق اردبیل پیش بینی می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 19
کد خبر: ۵۹۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر امیرحسین نقشینه اظهار داشت: بعد از ظهر امروز ۲۹ شهریور با نفوذ جریانات شمالی به سواحل خزر، بارش باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد شدید در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، غرب گلستان و ارتفاعات البرز خواهیم داشت.
وی افزود: اواخر وقت امروز بارندگی و در مناطق مرتفع رگبار باران و رعدبرق گاهی همراه با تندبادهای لحظه ای و کاهش دما به طور متوسط حدود 5 تا 7 درجه سلسیوس در گیلان، فردا در شرق اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی و روز دوشنبه در غرب گیلان و شرق اردبیل پیش بینی می شود که اثر آن آبگرفتگی معابر و بالا آمدن آب رودخانه ها است،  توصیه می شود احتیاط در تردد جاده ای و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها، کنترل و بازگشایی آبروها، تمهیدات لازم برای جمع آوری محصولات کشاورزی دپو شده در دستور کار باشد.
کارشناس پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی ادامه داد: روز یکشنبه ۳۱ شهریور دمای هوا در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و سواحل خزر ۵ تا ۷ درجه کاهش می‌یابد و روز دوشنبه ۳۱ شهریور در خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی دمای هوا ۵ تا ۷ درجه کاهش می یابد.
نقشینه اضافه کرد: بعد از ظهر امروز و همچنین فردا در استان های خوزستان و ایلام وزش باد شدید خواهیم داشت و همچنین شمال خلیج فارس مواج است و از دوشنبه تا پایان هفته در نوار شرقی کشور و گذشته باد خواهیم داشت.
وی ادامه داد: روز یکشنبه ۳۰ شهریور بارش ها در غرب گیلان و برخی مناطق مازندران شدت می گیرد همچنین خراسان شمالی و شمال آذربایجان شرقی را در بر خواهد گرفت و در این مدت دریای خزر مواج خواهد بود.
کارشناس پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی با بیان اینکه دوشنبه بارندگی‌ها در مناطق مذکور تداوم دارد، گفت: روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری ابرناکی کاهش یافته و فقط در سواحل خزر بارش پراکنده داریم و در اغلب مناطق کشور جوی پایدار و آرام حاکم خواهد بود.
نقشینه گفت: روز پنجشنبه سوم شهریور به همراه گذر امواج تراز میانی جو از شمال غرب کشور در استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی آذربایجان غربی و سواحل خزر بارش پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
وی در تشریح وضعیت جوی پایتخت تصریح کرد: آسمان تهران روز آینده صاف تا قسمتی ابری در بعدازظهر با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت ۳۲ و ۲۰ درجه خواهد بود.
کارشناس پیش بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز آینده اهواز با بیشینه دمای ۴۲ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۵ درجه بالای صفر خنک ترین مرکز استان خواهد بود.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار